Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή

E-mail Εκτύπωση PDF

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος « Φιλοξενία» της Βουλής των Ελλήνων σχολικού έτους 2015-2016 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκδρομή στην Αθήνα κατά το διάστημα από  31.3.2016 έως 3.4.2016.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να συμμετέχουμε σε αυτό το αμιγώς εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά σχολείων απομακρυσμένων περιοχών να επισκεφτούν τη Βουλή και να συμμετέχουν σε ένα προσεγμένο πρόγραμμα επισκέψεων και άλλων  επιλεγμένων ιστορικών σημείων της Αθήνας (Ακρόπολη, Μουσείο Ακρόπολης, Παλαιά Βουλή, Μουσείο Φωταερίου, Πλάκα, Φλοίσβος ) κάνοντας αναδρομή στο απώτερο και κοντινότερο παρελθόν.

Και όλα αυτά με πολύ καλή οργάνωση και ασφάλεια κατά την περιήγηση και χωρίς κανένα κόστος , πράγμα πολύ σημαντικό στις δύσκολες μέρες που περνάει η ελληνική οικογένεια.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κ. Καζάκο, υπεύθυνο του προγράμματος «Φιλοξενία» του Ιδρύματος της Βουλής.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους συνοδούς  του Ιδρύματος της Βουλής: τον κ. Κων/νο Παράσχη, υπεύθυνο για την ασφάλειά μας (το άγρυπνο μάτι του προγράμματος), την κ. Αλεξάνδρα Φωτίου και την κ. Χαρά Παππά. Και οι τρεις, παραπάνω συνοδοί του Ιδρύματος της Βουλής με τη διακριτική και ευγενική τους παρουσία και προσφορά διευκόλυναν το έργο των συνοδών εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Να είστε καλά και να συνεχίζετε το όμορφο έργο σας στις αντίξοες συνθήκες που διαβιούμε.


Ο Διευθυντής του Σχολείου, Κουμαντσιώτης Γεωργάκης

Οι συνοδοί καθηγητές, Παπαθανασίου Πηγή & Μπεροβινός Αθανάσιος

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 10:53  

SafeLine.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνδεση Συντάκτη