Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πιστοποιητικό συμμετοχής σε διαγωνισμό

Πιστοποιητικό συμμετοχής σε διαγωνισμό

E-mail Εκτύπωση PDF

 

"Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό:  «Λέμε Όχι στο Σχολικό Εκφοβισμό» .

Περισσότερα από 200 σχολεία πήραν μέρος φέτος, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Οι συμμετοχές σας ήταν τόσες πολλές και κάνατε τη δουλειά της κριτικής επιτροπής ιδιαιτέρως δύσκολη. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτό!

Πραγματικά εκτιμούμε την προσπάθειά όλων σας. Ελπίζουμε να βρήκατε ευχάριστη και εποικοδομητική τη διαδικασία δημιουργίας αυτών των βίντεο-παρουσιάσεων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που διέθεσαν χρόνο και δημιουργικότητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο διαγωνισμός «Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό»/ ?Say no to bullying? είναι μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος του British Council και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας με τίτλο «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», το οποίο είναι κατά της ενδοσχολικής βίας και του ρατσισμού και βασίζεται στα ιδανικά και τις αξίες του Ολυμπισμού και της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Samsung , τον μεγάλο μας χορηγό που παρείχε πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό για τα 3 πρώτα σχολεία για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών.

Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά και τον επόμενο χρόνο και Καλή Xρονιά σε όλους!


Με εκτίμηση

Ελένη Σέντα (Project Co-ordinator | Education and Society, British Council)"

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 17:11  

SafeLine.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνδεση Συντάκτη